Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

PrejaByggAllservice HB

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Prejabyggallservice Handelsbolag har utfört.
Välja referensjobb.  

Totalentreprenads arbetet

 Bild här

Som leverantör av småhus, flerbostadshus och andra byggprojekt är vi en helhetsleverantör där inget projekt är för litet eller för stort. Inom PrejaByggAllservice HB finns en organisation vars uppgift är att utveckla, planera och leda projekt, i liten eller stor skala, i egen regi eller tillsammans med samarbetspartners.

Bygg & Renovering

Bild här

Vi kan husrenovering! Vänd dig till oss när det är dags att renovera ditt hus. Vi tar oss an små som stora projekt, alltid med samma stora entusiasm och kreativitet.

Badrumsrenovering

Bild här

Dags att renovera badrummet? Låt oss vara med och räkna. Vi renoverar ett stort antal badrum och tvättstugor varje år och hos oss får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan och en engagerad projektledare som är med dig hela vägen från start till mål. Kontakta Prejabyggallservice HB  för en fri rådgivning av din Badrumsrenovering. 

Kökrenovering

Bild här

På Prejabygg har vi stor erfarenhet av att ge våra kunder råd om de faktorer som påverkar priset och därmed också budgeten för köket. Vi ger dig råd om vad du bör tänka på när du gör din köksbudget och vilka val som påverkar det totala kökspriset.

Målning & Tapetsering

Bild här

Våra hantverkare ser till att arbetet utförs på korrekt sätt och vi gör allt för att överträffa dina förväntningar.Vi utför all typer av måleri. Vi har lång erfarenhet av måleri och våra kompetenta målare hjälper dig gärna med både stora och små projekt både utvändigt och invändigt. 

Tapetsering och snygga fondväggar förnyar både hem och kontor och med våra erfarna målare får du bästa resultat. Vi hjälper också gärna till med att hitta rätt tapet för just dig. Kontakta oss när du har frågor om tapeter eller måleri.

Mark & Trädgårds

Bild här

Trädgårdsarbete utför trädgårdsanläggningsarbeten som omfattar bl.a. plattläggning, jordbearbetning, grässådd, dränerar hus, bygger murar och trappor.